Αναζητήστε το καινούριο σας αυτοκίνητο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η έναρξη συνεργασίας της FCA Greece Α.Ε. με τη ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, αποτελεί ένα νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου FCA.

Με την είσοδο της ΒΕΛΜΑΡ  στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG επιδιώκεται η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις αυτοκίνησης που εκφράζουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional, Jeep και Lancia. Οι εγκαταστάσεις της ΒΕΛΜΑΡ  για τα οχήματα της FCAG βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία και στο Μαρούσι.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων & μεταχειρισμένων) και στην παροχή υπηρεσιών after sales καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.


Η ΒΕΛΜΑΡ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, είναι η επώνυμη επιλογή σας στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 38 χρόνια επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες με παροχές που προσφέρονται επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της ΒΕΛΜΑΡ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της, μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.    

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ