Αναζητήστε το καινούριο σας αυτοκίνητο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η έναρξη συνεργασίας της FCA Greece Α.Ε. με τη Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, αποτελεί ένα νέο σημείο επαφής και γνωριμίας των καταναλωτών με τις μάρκες του Ομίλου FCA.

Με την είσοδο της Βελμάρ στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της FCAG επιδιώκεται η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που επιθυμούν να διαπιστώσουν από κοντά τις μοναδικές προτάσεις αυτοκίνησης που εκφράζουν οι μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Οι εγκαταστάσεις της Bελμάρ για τα οχήματα της FCAG βρίσκονται στην Ν. Ερυθραία.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων & μεταχειρισμένων) και στην παροχή υπηρεσιών after sales καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.


Η Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, είναι η επώνυμη επιλογή σας στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 38 χρόνια επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια στον πελάτη. Το όνομα και η εγγυημένη αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, φανοποιείο).

Ανακαλύψτε τις μοναδικές υπηρεσίες με παροχές που προσφέρονται επιβεβαιώνοντας τη συνεχή ανοδική πορεία της Βελμάρ, που αποκτά πλέον με τη νέα μορφή της, μια δυναμική, ικανή να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς.    

MoparΑνακαλύψτε τις υπηρεσίες μας

Η εταιρεία ΒΕΛΜΑΡ διαθέτει τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου σας καθώς και της ασφάλειάς σας.
Ανακαλύψτε το ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών που διατίθενται στα καταστήματά μας.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΜΑΡΚΑ

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ