Διανομέας

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

Ας ενδιαφερθούμε για τον αέρα που αναπνέουμε. Περνάμε πολλές ώρες μέσα στα αυτοκίνητά μας. Οι μικροοργανισμοί και η βρωμιά που συσσωρεύεται μέσα στο σύστημα κλιματισμού/αεραγωγών της καμπίνας, κάνουν τον αέρα που αναπνέουμε ανθυγιεινό. Επομένως, είναι απαραίτητο να απολυμαίνουμε το σύστημα κλιματισμού και να αλλάζουμε το φίλτρο καμπίνας σε κάθε service ή τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Απολαύσετε καθαρό αέρα φροντίζοντας την υγιεινή του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας με μία επίσκεψη σε κάποιο από τα επίσημα συνεργεία της Abarth.

Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

apolimansi

Για μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προστασία, η Mopar® προσφέρει την ειδική υπηρεσία CLIMA CARE.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει την αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τον καθαρισμό του κουτιού του φίλτρου καθώς και των αεραγωγών του συστήματος θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (HVAC) με τη χρήση ειδικά επιλεγμένων σπρέι καθαρισμού.

Ειδικά για όσους έχουν παιδιά, ηλικιωμένους, πάσχοντες από αλλεργίες ή μεταφέρουν κατοικίδια, η αντικατάσταση προτείνεται να γίνεται με τα ειδικά φίλτρα PRIME της Mopar®.

 

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ PRIME

filtrakabinas

 

Μικρές αλλεργιογόνες ουσίες που μπορεί να διαφύγουν από τα παραδοσιακά φίλτρα καμπίνας, εισέρχονται στο αυτοκίνητο προκαλώντας αλλεργικές αντιδράσεις. Χάρη σε μία ειδική επεξεργασία πολυφαινόλης, η σειρά των φίλτρων καμπίνας Prime της Mopar® μπορεί να εξουδετερώσει έως και 96% των αλλεργιογόνων ουσιών, να απορροφήσει επιβλαβή αέρια και μικροσωματίδια (PM 2.5) καθώς και να μειώσει την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων κατά 98%. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε μια πλήρη και αποτελεσματική προστασία σε κάθε επιβάτη

 

κατακρατούν σχεδόν το 100% της σωματιδιακής ύλης 

 • εμποδίζουν την εισχώρηση έως και του 100% των αλλεργιογόνων                                                                                                 

• αναχαιτίζουν τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων μούχλας και των βακτηρίων σε ποσοστό πάνω από 98%

 

Αναβαθμίστε σε φίλτρο PRIME με 25€ *

*Τα 25 € αφορούν τη μέση διαφορά μεταξύ απλού φίλτρου και του φίλτρου σειράς PRIME. Τα φίλτρα PRIME διατίθενται ανάλογα το μοντέλο. 

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ FIAT ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ STANDARD ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

apolimansifiat

Η Mopar® έχει αναπτύξει κατάλληλες διαδικασίες ώστε να παρέχει τη μέγιστη προστασία και ασφάλεια τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους πελάτες της. Στο επίσημο δίκτυο συνεργείων της Abarth εφαρμόζονται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας στην παραλαβή και παράδοση των αυτοκινήτων αλλά και στους χώρους αναμονής και εργασίας. Για να αποφευχθεί η εξάπλωση μικροβίων και βακτηρίων, η Mopar® προσφέρει συγκεκριμένα προϊόντα για την απολύμανση των επιφανειών που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, όπως τα καθίσματα, το τιμόνι, τα ταπέτα και ο επιλογέας ταχυτήτων. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό της καμπίνας, διαθέσιμο στα Επίσημα Συνεργεία με τη χρήση ασφαλών απολυμαντικών και υποαλλεργικών σπρέι. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, θα βρείτε το αυτοκίνητό σας απολυμασμένο και απαλλαγμένο από οσμές, όπως μυρωδιές ζώων, καπνό τσιγάρου και αιθαλομίχλη.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ; ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΠΟ 56€

Ο σωστός συνδυασμός τεχνολογίας, καινοτομίας, τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας: επιλέξτε τις αυθεντικές μπαταρίες για να ξεκινήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΦΡΕΝΑ, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ: ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

elastika

Υπάρχει ένα ιδανικό ελαστικό για κάθε εποχή που επηρεάζει την πρόσφυση, τη σταθερότητα και την απόσταση φρεναρίσματος. Επισκεφθείτε το συνεργείο μας για έναν αξιόπιστο έλεγχο και επωφεληθείτε απο τις προσφορές μας.

 

ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ

frena

Ο περίπλοκος μηχανισμός του συστήματος πέδησης είναι θεμελιώδης για την ασφάλεια σας. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την κατάστασή του. Κάντε κράτηση τώρα για την υπηρεσία αυτή και ετοιμαστείτε για επανεκκίνηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

amortiser

Για να διατηρήσετε την σταθερότητα του αυτοκινήτου σας στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα, κάθε τμήμα του συστήματος ανάρτησης πρέπει να λειτουργεί αρμονικά με τα άλλα τμήματα του αυτοκινήτου. Αυτό το σύστημα διατηρεί στην πραγματικότητα τα ελαστικά σε συνεχή επαφή με το δρόμο. Εάν σκοπεύετε να κλείσετε ραντεβού για μια υπηρεσία σχετικά με τα ελαστικά τα φρένα σας ή για οτιδήποτε άλλο, επωφεληθείτε και ελέγξτε επίσης το σύστημα ανάρτησης για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη πρόσφυση στον δρόμο με ασφάλεια.

 

Θέλουμε επίσης να καθησυχάσουμε κάθε πελάτη με συμβατική εγγύηση, πλάνο προπληρωμένης συντήρησης ή πλάνο επέκτασης εγγύησης που έληξε ή πρόκειται να λήξει κατά τη διάρκεια ισχύος των έκτακτων μέτρων. Σε αυτές τις περιπτώσεις η FCA έχει μεριμνήσει ώστε να παραταθεί η προθεσμία κάλυψης, μέχρι τον επόμενο μήνα από την λήξη των έκτακτων μέτρων (*).

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτή την προσφορά;