Abarth 595

*Από € 18.900
Μοντέλα

Σύνοψη

Abarth 595

Βενζίνη
145-180 HP / 107-132 kW
4.7 - 7.6 (l/100Km)
3
Euro 6
Χειροκίνητο - Αυτόματο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Το Abarth 595 είναι η αρχική έκδοση για εκείνους που θέλουν να μπουν στον κόσμο της Abarth. 1.4 Turbo T-Jet με 145 HP, Torque Transfer Control και στάνταρ λειτουργία Sport, νέα σατινέ χρωμιωμένα φινιρίσματα. Είναι ώρα να αρχίσετε να διασκεδάζετε. Σοβαρά!

Κινητήρας

1.4 Turbo T-Jet με 4 κυλίνδρους σε σειρά, μία ισχύ 145 HP και μία μέγιστη ροπή 206 Nm στις 3000 r/m. Ο κινητήρας του 595 μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των 210 km/h, με μία επιτάχυνση 0-100 σε 7,8." Ακόμα δεν είναι αρκετό για εσάς; Ησυχάστε, είναι μόνο η αρχή.

Νέος σπορτίβ σχεδιασμός

Η μετόπη έχει σχεδιαστεί εκ νέου και τώρα έχει μία μεγαλύτερη εισαγωγή αέρος, έτσι ώστε να βελτιώσει την διαχείριση της θερμότητας μέσα στον χώρο του κινητήρα και να αυξήσει την δυνατότητα ψύξης κατά 18%.  Η απόδοση και η ομαλότητα της παροχής του κινητήρα έχουν αυξηθεί, ακόμα και σε περίπτωση πιο ακραίας αγωνιστικής ρύθμισης.  Επιπλέον, ο νέος σπορτίβ διαχύτης στο πίσω μέρος μπορεί πλέον να εξατομικευθεί χάρη στα νέα πακέτα χρωμάτων που είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: λευκό, κόκκινο και μαύρο.  

Νέο εσωτερικό

Δερμάτινο τιμόνι, φάσα ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος με νέο σατινέ χρωμιωμένο διακοσμητικό και σπορτίβ καθίσματα Abarth προσεκτικά φινιρισμένα, σε αληθινό στιλ Abarth, στοιχεία που τονίζουν τον σπορτίβ χαρακτήρα του δικού σας Abarth. 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτό το αυτοκίνητο;

Χαρακτηριστικά

Μπείτε μέσα και συναντήστε την πρόκληση. Στο νέο Abarth 595 τα πάντα έχουν βελτιωθεί έτσι ώστε να ξεπεράσουν τις προσδοκίες.

Αρπάξτε το τιμόνι και δοκιμάστε το: οι επιδόσεις είναι στα χέρια σας.

Νέα σπορτίβ θέση οδήγησης

Νέο σπορτίβ κομμένο στο κάτω μέρος τιμόνι με viewfinder που προέρχεται από τους αγώνες. Εξατομικεύστε το στιλ οδήγησης σας με το κουμπί Sport· αυξάνει την μέγιστη ροπή, ρυθμίζει το καλιμπράρισμα της υποβοήθησης του τιμονιού και την απόκριση του πεντάλ του γκαζιού. Επιπλέον, ο πίνακας οργάνων TFT αλλάζει σε μία αγωνιστική διαμόρφωση.

Uconnect™

Το νέο σύστημα Uconnect™ με οθόνη αφής 5" για τον ήχο και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει κουμπιά έλεγχου στο βολάν του τιμονιού, Bluetooth®, και φωνητικές εντολές για την διαχείριση των τηλεφωνημάτων σας με ασφάλεια καθώς και audio streaming για να ακούτε μουσική απευθείας από το smartphone σας. Χάρη στις υπηρεσίες Uconnect™, το Abarth 595 γίνεται ακόμα πιο κοινωνικό με πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Facebook και το Twitter απευθείας από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Επιπλέον, επιλέγοντας το Uconnect 7’’ HD NAV Live, η Mopar Map CareTM σας παρέχει δωρεάν ανανέωση χαρτών για 3 χρόνια. Επιπλέον, επιλέγοντας το Uconnect™ 7’’ HD NAV Live, η Mopar Map Care™ σας παρέχει δωρεάν ανανέωση χαρτών για 3 χρόνια.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες γι΄αυτό το αυτοκίνητο;

Σύνοψη

Abarth 595

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Abarth
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού