Μοντέλα

Σύνοψη

Alfa Romeo Giulietta

Βενζίνη - Βενζίνη + GPL - Diesel
120 - 240 HP / 88 - 177 kW
4,1-9,5 Βενζίνη - 3,3-4,9 Πετρέλαιο (l/100 Km)
5
Euro 6
Χειροκίνητο - Αυτόματο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €235,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Νέες σπορ εξωτερικές λεπτομέρειες, βελτιωμένη εμπειρία μέσα στο αυτοκίνητο, νέα εσωτερικά φινιρίσματα και γκάμα βελτιωμένων κινητήρων: Η Giulietta έχει βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ και πάλι.

Ακόμα πιο σπορ. Ακόμα πιο Alfa Romeo.

Ο σπορ χαρακτήρας της Giulietta συναντάει την αιώνια κομψότητα της, έτσι ώστε να παρέχει την αυθεντική οδηγική απόλαυση της Alfa Romeo: ανακαλύψτε αυτό το Ιταλικό αριστούργημα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Την αναγνωρίζετε από την πρώτη κιόλας ματιά: από την μάσκα η οποία αντανακλά το πραγματικό DNA της Alfa Romeo, τα κόκκινα διακοσμητικά της Alfa στους προφυλακτήρες, την επεξεργασία με όψη ανθρακονημάτων από τα εμπρός φανάρια έως τον πίσω σπορ προφυλακτήρα με ακροσωλήνια εξάτμισης μεγαλυτέρου μεγέθους, και περνώντας μέσα από ένα νέο σχεδιασμό για κάθε διαφορετικό μέγεθος ζάντας αλουμινίου, κάθε μία καινοτομία της Giulietta αφορά το Ιταλικό πάθος για σπορ χαρακτήρα.

Εσωτερικός χώρος

Τα εσωτερικά της Giulietta έχουν ανανεωθεί με τη χρήση νέων υλικών και καινούριων φινιρισμάτων. Η επένδυση του ταμπλό με τη νέα, μαύρη ματ επεξεργασία, τα μαύρα ένθετα πεάνω στο κεντρικό τούνελ και οι νέες ταπετσαρίες θα σας κάνουν να αισθάνεστε ο κυρίαρχος του δρόμου κάθε μέρα.

Απόδοση

Η Giulietta γνωρίζει πώς να σέβεται το περιβάλλον: ο 1.6 JTDm 120 hp (διαθέσιμος, επίσης, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Alfa TCT) αντιπροσωπεύει την καλύτερη επιλογή για τη μείωση των εκπομπών ρύπων χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις 103g/km Co2. Όλοι οι κινητήρες στην γκάμα έρχονται με Start&Stop και Efficent Drive, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα του κινητήρα και να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Alfa Romeo Giulietta

Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού