Μοντέλα

Σύνοψη

Alfa Romeo Stelvio

Βενζίνη - Diesel
190 HP - 280 HP
7,0lt Βενζίνη - 5,6 lt Diesel (l/100Km)
5
Euro 6D Temp
Αυτόματο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €235,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Το πρώτο SUV της ALFA ROMEO

Το πρώτο SUV της Alfa Romeo είναι μια ωδή στη συγκίνηση της οδήγησης, της ευελιξίας και της άνεσης. Με νέο εξοπλισμό, όπως το πλήρως επανασχεδιασμένο infotainment και εξοπλισμένη με οθόνη 8,8 ιντσών και με την εισαγωγή της τελευταίας γενιάς αυτόνομων συστημάτων οδήγησης, καθιστούν την οδηγική εμπειρία ακόμα πιο αποκλειστική.  

Εξωτερικά

Πέρα από τα όρια της κατηγορίας της, η Stelvio διατηρεί μια ισχυρή ταυτότητα της Romeo και μια καθαρή αίσθηση της θρυλικής Ιταλικής κληρονομιάς. Χρειάζεται μια μόνο ματιά για να αναγνωριστεί το αλάνθαστο τρίλοβο εμπρός, οι διακριτικές κοίλες γραμμές και τα μυώδη πίσω φτερά, όλα ισορροπημένα με μια ιδανική αίσθηση των τέλειων αναλογιών και των αρμονικών επιφανειών.

Εσωτερικός χώρος

Το εσωτερικό της Stelvio αντιπροσωπεύει ένα κομβικό σημείο αλλαγής στον κόσμο των SUV, με την πρωτόγνωρη υπερυψωμένη, αλλά παράλληλα σπορτίβ, θέση οδήγησης, η οποία έχει συλληφθεί για να κυριαρχήσει στον δρόμο. Το εσωτερικό είναι καθαρό και μινιμαλιστικό: κάθε λεπτομέρεια έχει συλληφθεί έτσι ώστε να τονίσει την εμπειρία σας πίσω από το τιμόνι, όπου τίποτα δεν είναι περιττό ή υπερβολικό. Με την Stelvio, η Alfa Romeo αλλάζει τα πρότυπα της κατηγορίας SUV, συνδυάζοντας ευρυχωρία, εργονομική άνεση και απαράμιλλο στιλ.

Απόδοση

H Stelvio προσφέρει δύο εκδόσεις του κινητήρα 2.0 Turbo Βενζίνη: 200hp και 280hp και οι δύο μαζί με το σύστημα Q4 AWD. Άλλη μια έκδοση του κινητήρα  2.2 Turbo Diesel προστίθεται στη γκάμα: 210hp, με το σύστημα Q4 AWD. Η σειρά ολοκληρώνεται με την έκδοση 2.2 Turbo Diesel των 150 ίππων και 180 ίππων και οι δύο με κίνηση στους πίσω τροχούς. Όλοι οι κινητήρες Stelvio παράγονται από καθαρό αλουμίνιο που εγγυάται ελαφρότητα και αντοχή. Επιπλέον, όλοι οι κινητήρες Stelvio διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση και άνεση. Η Stelvio διαθέτει μία εξαιρετική σχέση ισχύος-βάρους χάρη στην εκτεταμένη χρήση εξαιρετικά ελαφριών υλικών: ανθρακονήματα για τον κεντρικό άξονα μετάδοσης της κίνησης και αλουμίνιο για το καπό, τις πόρτες, τα φτερά, την πόρτα του χώρου αποσκευών, τον κινητήρα και τις αναρτήσεις. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και η λειτουργία Advanced Efficiency του τρόπου οδήγησης βελτιώνουν ακόμα πιο πολύ την εξοικονόμηση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, χωρίς συμβιβασμούς στον χειρισμό και την απόδοση.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Alfa Romeo Stelvio

Διαμορφώστε
Διαμορφωστε το νεο σας Alfa Romeo
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού