Μοντέλα

Σύνοψη

FIAT 500X Sport

Βενζίνη - Πετρέλαιο
150 HP BZ / 120 HP Diesel
6 BZ / 4,6 Diesel (l/100km)
5
138 BZ / 123 Diesel (G/KM)
Ημιαυτόματο Διπλού Συμπλέκτη 6 σχέσεων
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Είναι ζήτημα καμπυλών

Χάρη στις ζάντες ελαφρού κράματος 19", τα ελαστικά υψηλών αποδόσεων και την μικρή απόσταση από το έδαφος, η οδήγηση ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστική και ασφαλής.

 

Το "αθώο" είναι βαρετό 

Με το νέο 500X Sport ξαναγράφετε τους κανόνες. Με την δυναμική του εμφάνιση, το νέο χρώμα Matt grey, τις ολοκαίνουριες ζάντες ελαφρού κράματος 19",  το σήμα Sport στα φτερά και την διπλή χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, είναι έτοιμο να κατακτήσει τους δρόμους.

 

Τολμηρό στην Ψυχή 

Το νέο 500X Sport τολμά, με ένα πανέμορφο ματ εσωτερικό. Νιώστε το στιλ των νέων σπορ καθισμάτων, το ταμπλό με φινίρισμα Titanium, το λογότυπο 500 Myron και τα ένθετα Alcantara στο τιμόνι και στο γείσο του πίνακα οργάνων.  

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Design

Στις διαταγές σας:

Πάρτε τον έλεγχο. Το σπορ τιμόνι με ένθετα Alcantara, οι κόκκινες ραφές, οι Myron βαμμένες λεπτομέρειες και το κάλυμμα Alcantara του πίνακα εξασφαλίζουν οτι θα βγαίνετε στο δρόμο με στιλ. 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός Χώρος

Άνετο αλλά και τολμηρό:

Δεν χρειάζεται να κάθεστε άβολα για να είσατε cool! Το σκούρο εσωτερικό του 500X Sport, με καθίσματα από μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες scuba από μαύρο βινύλιο, το ασημί λογότυπο 500 και οι ειδικής σχεδίασης κόκκινες και γκρι ραφές, κάνουν την άνεση να δείχνει γοητευτική. 

 

Στιλ 360°:

Στο εσωτερικό του 500X Sport, το στιλ βρίσκεται παντού. Ξεκινώντας με τον ειδικής σχεδίασης επιλογέα ταχυτήτων έως το σπορ υποπόδιο και τα αποκλειστικά εμπρός πατάκια.

 

Όλα σε τάξη:

Οι στυλάτοι άνθρωποι θέλουν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Και το αποκλειστικό ταμπλό με φινίρισμα Titanium και λογότυπο 500 Myron είναι ιδανικό για να κρύβετε όλα τα κομψά και άτακτα υπάρχοντά σας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Τεχνολογία

Μόλις με ένα άγγιγμα:

Μπορείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο μόνο με τις άκρες των δαχτύλων σας. Με το σύστημα UconnectTM 7" NAVI HD Live, μπορείτε να συνδέετε χωρίς πρόβλημα το smartphone με το αυτοκίνητό σας και να διαχειρίζεστε εύκολα και διαισθητικά μουσική, εφαρμογές, επαφές και χάρτες χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από τον δρόμο. 

 

Apple Car Play

Το Apple CarPlay σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εύκολα το  iPhone (iPhone 5 και μεταγενέστερο). Η σύνδεση με το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά απλή, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους χάρτες, να κάνετε κλήσεις, να διαβάζετε τα μηνύματά σας, να παίζετε μουσική χωρίς περισπασμούς και να χρησιμοποιείτε το Siri για φωνητικές εντολές.

Τα CarPlay & iPhone είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Apple Inc.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

FIAT 500X Sport

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.