Μοντέλα

Σύνοψη

Fiat 500C

Βενζίνη
69 - 70 HP / 51 kW
3.9-4.9 (l/100km)
3
Euro 6D Temp / Euro 6D Final (Hybrid)
Χειροκίνητο - Αυτόματο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Πιο εκπληκτικό και σαγηνευτικό από ποτέ. Αλλά με την ίδια επθυμία για ελευθερία. Είναι το 500C, το ακαταμάχητο, μικρό convertible.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εξωτερικά

Φωτεινότερο και πιο γνήσιο από ποτέ άλλοτε. Είναι το 500C: όλα τα στιλιστικά χαρίσματα του 500 συνδυασμένα με την οδική απόλαυση ενός convertible. 

Πιο κομψή εμπρός μάσκα με επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες και φώτα ημέρας LED εμπνευσμένα από τα μηδέν στο λογότυπο του 500.

Νέες ζάντες αλουμινίου 15''/16'' και νέα χρώματα αμαξώματος.

Ηλεκτρικά ανοιγμένη, μαλακή οροφή, γυάλινο πίσω τζάμι, τρίτο φως στοπ και πίσω σπόιλερ, πίσω φωτιστικά σώματα με φώτα φρένων, πίσω φώτα πορείας και φλας ενσωματωμένα σε ένα μινιμαλιστικό και απλό σχεδιασμό.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός χώρος

Το Fiat 500C είναι πιο έξυπνο και πιο χαρούμενο από ποτέ άλλοτε, με εκ νέου σχεδιασμένα κουμπιά ελέγχου στο ταμπλό, την προσθήκη ενός ντουλαπιού και μιας νέας κεντρικής κονσόλας, εμπλουτισμένης με θύρες USN/AUX-IN.

Έτσι, είναι ακόμα πιο απλό να διασκεδάζετε ενώ οδηγείτε.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Τεχνολογία και Απόδοση

Εάν αυτό που αναζητάτε είναι η κορυφαίας ποιότητας μουσική, επιλέξτε το σύστημα Beats Audio Hi-Fi οκτώ καναλιών με ενισχυτή DSP, έξι ηχεία και subwoofer, που αποδίδει μια συνολική ισχύ 440W. Όλος ο δρόμος θα κουνιέται με τον δικό σας ρυθμό.

Ακόμα, το Uconnect παρέχει ανεξάντλητα έξτρα και είναι διαθέσιμο με πολλές διαφορετικές λύσεις για το εσωτερικό του 500C. Προσθέστε οτιδήποτε θέλετε στο ράδιο Uconnect: βελτιώστε το με μια οθόνη αφής 5'' ή μια οθόνη αφής 7'' HD και ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά LIVE, που περιλαμβάνουν τα Tuneln, Reuters, Twitter, Facebook, my:Car και Eco:Drive. Εάν κυνηγάτε το πλήρες πακέτο, επιλέξτε το Uconnect 7'' HD Nav LIVE και προσθέστε κορυφαία ποιότητα πλοήγησης TomTom στο ταξίδι σας.

Ανησυχείτε για το ξεκίνημα από στάση στην ανηφόρα; Το ομαλό ξεκίνημα από στάση είναι ακόμα πιο εύκολο με το 500C, ακόμα και σε μεγάλες κλίσεις, χάρη στη λειτουργία Hill Holder, η οποία βοηθάει συγκρατώντας το αυτοκίνητο από το να κυλίσει προς τα πίσω. 

Εάν χρειαστεί να σταματήσετε γρήγορα, το σύστημα HBA (Hydraulic Break Assistance) στο 500C ενισχύει τη δύναμη του φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, ενώ η συσκευή ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα αλάρμ. Όταν υπάρχει ένα εμπόδιο στο δρόμο ή ο οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου σταματάει ξαφνικά, το 500C σας βοηθάει να φρενάρετε έγκαιρα. 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat 500C

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού