Μοντέλα

Σύνοψη

Fiat Panda 4x4

Βενζίνη
85HP / 63KW
3.7 – 4.8 (l/100km) 
5
Euro 6D Temp
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Πρακτικό, συμπαγές και περιπετειώδες. Το 4x4 είναι θέμα χαρακτήρα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εξωτερικά

Το στιλ συνοδεύεται από μία αήττητη τετρακίνηση για κίνηση off-road. Έτσι θαυμάστε τις off-road όψεις του και αφήστε το Panda 4x4 να σας πάει εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν.

Το Panda 4x4 έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει ένα πραγματικά off-roader, με ένα αποφασιστικό χαρακτήρα, το οποίο δεν τα παρατάει ποτέ. Από την προστατευτική ποδιά του κινητήρα έως τους μαύρους εξωτερικούς καθρέφτες, από τις σκούρες τσάλινες ζάντες 15'' έως τα ελαστικά M+S, κάθε λεπτομέρεια σας εξοπλίζει για να συνεχίσετε όποιες και αν είναι οι συνθήκες.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός χώρος

Εσωτερικά, το Panda 4x4 είναι τόσο άγριο και ξεκάθαρο όσο και το εξωτερικό του. Η ταπετσαρία του Panda 4x4 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές, το νέο ταμπλό υπογραμμίζει τον "άγριο" χαρακτήρα του αυτοκινήτου, και η κεντρική κονσόλα παρέχει όλο τον χώρο που χρειάζεστε.

Ενισχύστε την διασκέδαση: το Panda 4x4 σας φέρνει την τεχνολογία του ράδιου UconnectTM, με μία βάση για smartphone. Έτσι μπορείτε να συνδέσετε την δική σας συσκευή μέσω του Bluetooth για τηλεφωνική συνομιλία. Όλα με ένα άγγιγμα ή μία απλή φωνητική εντολή.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Τεχνολογία

Το νέο Panda 4x4 είναι φορτωμένο με έξτρα τεχνολογία: με το δωρεάν app για το Uconnect του Panda, μπορείτε να συνδέετε το smartphone σας με το ηχοσύστημα και να ακούσετε μουσική, να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις και να ενεργοποιήσετε τα eco: Drive, Find My Car και όλες τις άλλες λειτουργίες που σας φέρνει το Panda.

Οδήγηση χωρίς ανησυχία: η οικογένειά σας είναι απόλυτα ασφαλής. Με το Panda, θα έχετε ιδανικό έλεγχο σε ελιγμούς έκτακτης ανάγκης ή σε ολισθηρές επιφάνειες χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο περιλαμβάνει ABS, EDB, BAS και Hill Holder.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Κινητήρες

Το Panda 4x4 είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία Multijet: οι καινοτομικοί ψεκαστήρες διαχειρίζονται έως και  8 ψεκασμούς ανά κύκλο και βελτιστοποιούν με αυτόν τον τρόπο την καύση, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως τι Rate Shaping (IRS), το οποίο βελτιώνει τη διαδικασία καύσης έτσι ώστε να περιορίζει σημαντικά το θόρυβο και να μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Ασφάλεια

Κανένας δεν φροντίζει καλύτερα την οικογένειά σας όπως η οικογένεια του Panda. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τοποθετήσει έως και 6 αερόσακους στο Panda 4x4. 

To  Panda 4x4 πραγματικά τα σκέφτεται όλα: αυτός είναι ο λόγος που έχει ένα σύστημα anti-whiplash στα εμπρός προσκέφαλα, για να αποτρέψει τον κίνδυνο εκτίναξης της κεφαλής προς τα πίσω (whiplash) εάν σας χτυπήσουν από πίσω.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Panda 4x4

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού