Μοντέλα

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δείτε τις τρέχουσες προσφορές μας

Σύνοψη

Fiat Panda Cross

Βενζίνη
69 -70 HP / 51 kW
3.9 - 4.9 (l/100km)
5
Euro 6D Temp / Euro 6D Final (Hybrid)
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €223,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Νέος κινητήρας, αναβαθμισμένη εμφάνιση, ίδιος έντονος χαρακτήρας όπως πάντα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Εσωτερικός χώρος

Στιλ crossover, ουσία crossover. Έξι αερόσακοι για αυξημένη ασφάλεια, σύστημα αυτόματου κλιματισμού και ένα αποκλειστικό ταμπλό. Η τέλεια συνταγή για ένα εντυπωσιακό στιλ. Και εάν αυτό δεν φτάνει, αναβαθμίστε το στιλ του δικού σας Panda City Cross με το πακέτο Cross Style.

 

Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας με το ράδιο Uconnect™ με MP3 player, θύρα εισόδου Aux και Bluetooth. Ή μπορείτε να συνδέσετε την συσκευή σας στην δεύτερη πρίζα, δίπλα στην βάση, για να φορτίσετε την μπαταρία της. Έτσι όλος ο κόσμος είναι άμεσα προσβάσιμος μέσα από το δικό σας Panda City Cross.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Απόδοση

Το Panda City Cross είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία MultiJet: οι καινοτομικοί ψεκαστήρες διαχειρίζονται έως και 8 ψεκασμούς ανά κύκλο και βελτιστοποιούν με αυτό τον τρόπο την καύση, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως το Rate Shaping (IRS), το οποίο βελτιώνει την διαδικασία της καύσης έτσι ώστε να περιορίσει σημαντικά τον θόρυβο και να μειώσει τις εκπομπές ρύπων.

Εσείς σταματάτε, ο κινητήρας σας σβήνει. Η τεχνολογία Start&Stop του Panda City Cross είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, μαζί με το Gear Shift Indicator (GSI), το οποίο σας λέει πότε να αλλάξετε ταχύτητα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Ασφάλεια

Αερόσακοι οδηγού, συνοδηγού και εμπρός πλευρικοί αερόσακοι, ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC), ABS, ASR, ELD, City Brake Control: με το Panda City Cross θα έχετε απόλυτη ασφαλεία.  

Το Panda City Cross πραγματικά τα σκέφτεται όλα: αυτός είναι ο λόγος που έχει ένα σύστημα anti-whiplash στα εμπρός προσκέφαλα, για να αποτρέψει τον κίνδυνο εκτίναξης της κεφαλής προς τα πίσω (whiplash) εάν σας χτυπήσουν από πίσω.

Οδήγηση χωρίς ανησυχία: η οικογένεια σας είναι απόλυτα ασφαλής. Με το Panda, θα έχετε ιδανικό έλεγχο σε ελιγμούς έκτακτης ανάγκης ή σε ολισθηρές επιφάνειες χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο περιλαμβάνει ABS, EDB, BAS και Hill Holder.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;

Σύνοψη

Fiat Panda Cross

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα εξοπλισμού